In de periode dat ik bij Marcel kwam, was ik aan het opklimmen vanuit een diep dal, maar waren de doelen die ik mezelf stelde te ver, ik wilde te veel en veel te snel. Sloot deuren achter me, maar was er nog niet aan toe een nieuwe deur te openen. Beter nog, ik had geen enkel idee welke deur ik zou kunnen / moeten kiezen. Mijn overlevingsmechanisme had met tot daar gebracht en daar dreef ik blind op. Maar daar buiten? Wat had ik nou te bieden op de arbeidsmarkt? En toen kwam ik bij Marcel, die mij letterlijk & figuurlijk voor een hele grote spiegel zette…

Marcel liet me inzien dat er een heleboel te bereiken is, als er niet meer zo in hokjes gedacht wordt. De term out of the box kreeg een heel nieuwe betekenis. Alles kan, als je maar wilt en erin gelooft.

Ik heb hem leren kennen als een professional die mensgericht te werk gaat en mij naar een “vernieuwde” versie van mezelf heeft geholpen waar ik hem nog steeds heel erg dankbaar voor ben!

Ik zou hem zeker aanraden als je op zoek bent naar een nieuwe of andere werkgever, maar (nog) geen succes hebt of goede hulp daarbij kan gebruiken.